Meshtarët dioqezan

Dom Simon Kulli
lindur më 14. 02. 1973 në Pistull – Shkodër;
shuguruar meshtar më 29. 06. 2000;
shërben në famullinë Shën Nikolli Vau-Dejës
 
Dom Robert Kola
lindur më 21. 07. 1965 në Istog – Kosovë;
shuguruar meshtar më 18. 05. 1991;
shërben në famullinë “Të Ngjiturit e Zojës në Qiell” / Kaçë-Naraq.
 
Dom Kastriot Gjoka
lindur më 11. 08. 1975 në Blinisht – Lezhë;
shuguruar meshtar më 29. 06. 2002;
shërben në famullitë “Lindja e Zojës në Dejë” dhe “Shën Gjon Bosko” në Shelqet.
 
Dom Mark Shtjefni
lindur më 29.08. 1976 në Gjadër – Lezhë;
shuguruar meshtar më 06. 07. 2004;
aktualisht studion në Romë.
 
Dom Vinçens Pali
lindur më 22. 03. 1967 në Stubëll – Kosovë;
shuguruar meshtar më 18. 07. 1993;
shërben në famullinë “Shën Nikolli” – Pistull.
 
Dom Stefano Torelli
lindur më 20.12.1964 në Carpi, Modena – Itali;
shuguruar meshtar më 29.06.1989;
shërben në famullinë “Shën Luka” – Gomsiqe.
 
Dom Giovanni Cianciosi
lindur më 04. 04. 1958 në Furci, Chietti – Itali;
shuguruar më 06.10.1998;
Shërben në famullinë “Shën Panteleoni” – Mabë.
 
Dom Maurizio Cacciola
lindur më 03.10.1972, në Busto Arsizio, Varese – Itali;
shuguruar më 10.06.2000;
shërben në famullinë “Shën Gjonit” – Dushaj/ Tropojë.
 
Dom Enzo Zago
lindur më 22.02.1955 në Sereno, Milano – Itali;
shuguruar më 14.06.1980;
shërben në famullinë “Shën Shtjefni” – Blinisht.
 
Dom Artur Kola
lindur më 23. 12. 1986 në Mabë – Lezhë;
shuguruar meshtar më 06. 07. 2013;
shërben në famullinë  “Shën Nikollli” – Gramsh.
 
Dom Emiljan Paloka
lindur më 09. 03. 1989 në Shelqet – Shkodër;
shuguruar meshtar më 28. 06. 2014;
shërben në famullinë “Shën Shtjefni” – Blinisht.